Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların tarihlerinin eski olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Google Kazançları Kitabı 2018 yılında da hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Google Kazançları Kitabı alıp Google'dan para kazanabilirsiniz.

4 Ağustos 2011 Perşembe

Google Kazançları Eğitim Seti Download

Google Kazançları Eğitim Seti Download Türkçe olarak hazırlanan ve Türkiye’de yayınlanan ilk Wealth Programı “Google Kazançları Eğitim Setidir”.


 Para Kazanma Teknikleri hakkında yazılmış En Geniş Kapsamlı Eğitim Setidir. Google Kazançları sana ne mi kazandırır?  Minimum bir gayret ile maksimum kazanç elde edersin: Günlük sadece "3 saat" vakit ayırarak, kısa sürede hızla artan bir aylık kazanca elde edersin. 
* İş sahibi olursun: Kimse seni yönetmez, işi sadece sen yönetirsin.
* Ofis kurmak zorunda kalmazsın: İnternet ofisindir.


 İstediğin yerden, her saatte, istediğin, dilediğin kadar çalışabilirsin. Ürün, müşteri, piyasa aramana gerek yoktur. * Borçlarını nasıl ödeyeceğini artık düşünmezsin: Google Kazançları E Kitabı sayesinde çok kısa zamanda alacağın gelir ile borçlarını kolaylıkla ödersin. * Sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilirsin: Sürekli istediğin o tatili artık yapabilirsin.


Google Kazançları Kitabı’nı bilgisayarına yükleyerek, bir an önce para kazanmaya başla ve tüm hayallerini gerçekleştir! Haftada sadece birkaç saatini ayırarak, dünyanın 1 numaralı arama motoru Google sayesinde bir ayda binlerce dolarlık geliri otomatik olarak kazan!
Google Kazançları Rehberi, Türkiye'de Affiliate Sistemi’nin öncülüğünü yapan kaynaktır.


 Google' ın gücüne ne kadar tanık oldun? Buna her gün tanık oluyoruz. Google Kazançları Kitabını indirerek Google’ın bu gücünden yararlan ve kendi gücünü oluştur. Google’ın ve kullandırdığı hizmetler sadece birer araçtır.
Asıl güç, bu hizmetleri doğru şekilde kullananlarındır! Bu neden sen olmayasın? Google Kazançları Rehberi bir dijital kitaptır. Anında download ederek kullanabilirsin.
Google kazançları eğitim seti indir

 İnternetten para kazanmaya başlaman için çok para harcamana ya da bir web sitesi sahibi olmana gerek yok. Sana gereken tek şey iyi bir rehber yani Google Kazançları Rehberidir. Sonrasında ise biraz çaba harcayıp kitapta yazılanları aynı şekilde yapmak yeterli olacaktır. Google Kazançları Kitabı indirdiğinde yeni bir dünya ile karşılaşacaksın.


 Hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatını verecek olan bu eğitim seti, yapman gerekenlerle ilgili sana adım adım yol gösterecek.
Bu kitaptan önce kendine inancın tam olmalı. Bu işi yapabilirim ve ben de o dünyada yer almak istiyorum demelisin. Her türlü işte olduğu gibi emek göstermelisin.


 Sana sunulacak bilgiler değerlidir, bunların kıymetini bilmelisin. Hiç kimse sana bir kitap sunup milyonlarca doların ayağına geleceğini söylemez. Bu rehberde anlatılanları dikkatlice yerine getirmeli ve uyguladıklarını, yani işini gözlemlemelisin.
Meraklı olmalısın, cesur olmalısın, hepsinden de öte, istekli olmalısın. Paylaşılan bilgileri sindirdiğinde ve işleyişin mantığını kavradığında kendi adımlarınla hareket etmeye başlayabilirsin.


 Google Kazançları Eğitim Seti, kullananların aklına takılan detayları gözden geçirerek olabilecek hataları ayıklayan ve sürekli yenilenen bilgiler ile kendini donatarak büyük bir özveriyle hazırlanmıştır. Bu eğitim kitini indirdiğinde anlatılanlarla başbaşa bırakılmazsın. Anlatılan tekniklerle ilgili aklına gelecek her türlü soruda ve yardıma ihtiyaç duyabileceğin her aşamada sana destek sağlama hizmetini de yine aynı özveriyle devam ettirir.


 Nasıl başlamalı, ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım, bunlarla da yapsak olur mu, şuradakini de bir denesem ne çıkar… gibi sorulardan uzaklaşmanın vaktidir artık.
 Öncelikli ve tek hedef şu olmalı: “Ne kadar kazanç istiyorum?” Bunun da tek yanıtı var: Hayır, cevap burası değil. Yine, kendinde, sadece kendine inanmakta! Şimdi gereken tek şey Google Kazançları Eğitim Setini bilgisayarına yüklemek ve hemen çalışmaya koyulmak.


 Bu Kitabı indirdiğinde burada anlatılanların boşu boşuna söylenmediğini ve boşuna para harcamadığını anlayacaksın. Kesinlikle pişman olmayacağın bir rehber Google Kazançları. İnternetten para kazanmak amacıyla atacağın yeni adımda ise kesinlikle ilk yardımcın olmalı.Google kazançları eğitim setini indirmek için burayı tıklayın
google kazançları eğitim seti

8 yorum:

  1. 1983 İstanbul doğumluyum. Google Kazançları kitabından öğrendim bilgilerle internet üzerinden para kazanmaktayım. Bu sebeple Google kazançları kitabını internetten para kazanmak isteyenlere tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Peki bir ürünümüz olmadan ve bunu satmadan internetten nasıl para kazanabiliriz ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google dışında kimsenin bilmediği para kazandıran siteleri ve sermayesiz para kazanma metodlarını bu kitapta bulacaksın.
      Google Kazançları e-kitabının içeriği, sadece işin içinde olanların bildiği, bilenlerin de paylaşmadığı, dolayısıyla internetten bedava elde edilemeyen bilgi ve teknikleri içermekte ve ayrıca Google Kazançları kitabı, gerçek tecrübelere ve kişisel deneyime dayanmaktadır, bütün içeriği kanıtlanmıştır. Asla hayal ürünü değildir

      Sil
  3. bu google kazançları kitabında öğretilenler için ingilizce bilmek gerekiyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle ingilizce bilmenize gerek yok. Yabancı affiliate ağları ingilizce fakat bunlara nasıl üye olacağınız ve nasıl kullanacağınız google kazançları kitabında resim ve video destekli olarak anlatılıyor.
      Zaten basit bir yönetim panelleri var. Bu panelden ürün seçmek ve satış ortağı olmak zaten bir kaç tıklamadan ibaret. Geriye kalan tek şey bu yabancı ürünler için reklam düzenlemek. Bunun için ise ürün sahipleri gereken bütün meteryalleri size sunuyor. Size kalan tek şey kopyalayıp yapıştırmak oluyor. Kullanacağınız Google reklam paneli zaten Türkçe. Ücretli ve ücretsiz bütün reklam yöntemleri Google kazançları kitabı eğitiminde anlatılıyor.
      Ayrıca, mutlaka yabancı affiliate ağlarını kullanmak zorundasınız diye bir kural yok. Yerli affiliate ağları kullanarak çok iyi para kazanabilirsiniz. Yerli para kazandıracak yüzlerce site kaliteli ürün var ve bunların hepsi google kazançları eğitim setinde adım adım öğretiliyor.

      Sil
  4. Merhabalar google kazançları kitabını alalı 1 hafta oldu ve 3 gün öncede ilk defa bir ürüne reklam düzenledim fakat seçtiğim ürün hiç satılmadı. Sonra yeni bir ürün seçtim ve 2 günde 5 tane satıldı. Ürün satılmaya başladığında gerçekten çok mutlu oldum. Google Kazançları kitabına verdiğim para helal olsun. Zaten şimdiden 2 katını kazandım sayılır. Size de çok teşekkür ederim. Google Kazançları kitabını sizin sitenizdeki tavsiyeniz üzerine almıştım. Demek istediğim şuki kimse ben bu işi yapamam edemem diye korkmasın. ben evime bilgisayar alalı henüz 5 ay oldu. ben başardıysam herkes başarabilir. Google Kazançlarındaki videolu eğitimlerini izledikten sonra insanın internete bakış açısı değişiyor. Elimizin altında bunca fırsat varken biz sadece bakıyoruz, bu fırsatları görenler ise değerlendirip köşeyi dönüyor. Açıkçası ben Google’un nasıl para kazandığını bile bilmiyordum. Bakmakla görmek arasındaki fark böyle bir şey olsa gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ürünü test ettikten sonra satmıyorsa zorlamanın bir anlamı yoktur. Sonuçta para kazanabileceğiniz binlerce ürün var. 2-3 ürün denersiniz ve satılmayan ürünleri elersiniz. Zaten kazançlı bir kaç ürün bulduktan sonra o ürünlerden çok uzun süre iyi kazanç sağlayabilinirsiniz. Google kazançları kitabında en iyi kazandıran ürünleri bulmak için gereken bilgiler zaten veriliyor. Size bol kazançlar dilerim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Kafamdaki takılan sorulara cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı olmuş. Google kazançlarını satın aldım. Hayırlısıyla incelemeye başladım.

      Sil